FÖRETAG


Försäljningen, reservledar, service:
Telefon: +358 40 9008019
Fax: +358 2 4692203

Oy KCP Scandinavia Ab
Kivirinnantie 3
20320 Åbo
Finland

Företag

Oy KCP Scandinavia AB är den officiella importören av betongpumpar i Skandinavien och de Baltiska länderna. Vårt kontor finns i Åbo, Finland.

KCP Heavy Industries Co. Ltd är den ledande verkställaren av betongpumpar i Sydkorea. Företaget grundades år 2001 och som en del av den första produktionen framställades bomstorlekar mellan 28 och 65 meter. Över 80% av produkterna går till världsvid export. Resten går till intern handel i Sydkorea. KCP betongpumparna framställs av skandinavisk WELDOX och RUUKKI klassificerad kvalitetsstål och KCP använder europeiska kvalitetskomponenter i sina betongpumpar, som HAWE, STIEBEL, REXROTH och HBC RADIOMATIC. Sammanställandet av Oy KCP Scandinavia Ab's betongpumpar äger rum i Finland. Vi kan installera KCP betongpumparna (de övre delarna) på alla framställares underkonstruktion och utrusta dem enligt kundens önskemål. KCP-betongpumparna är utan tvivel de bästa i fråga om enkel funktionalitet och pålitlighet. KCP Heavy Industries Co. Ltd framställer sina produkter genom att använda den nyaste och bästa teknologin varför KCP-betongpumparna köps i hela världen. På grund av en bred erfarenhet och indivuduell planering växer antalet KCP-betongpumpar hela tiden. Nuförtiden framställer KCP bomstorlekar i storhetsklassen 24-65 m. KCP framställde världens största bom på 65 m!

KCP Concrete Pump Co. Ltd har CE och ISO certifikat och KCP-pumparna har ett ettårsgaranti som början från den första registreringen.

Oy KCP Scandinavia Ab installerar KCP-pumparna i Finland på främst Scania eller Volvo, men betongpumparna kan installeras på vilken som helst tillverkares stom.

Våra trumf är en erfaren och stabil import, snabb service, billiga reservdelar och vilja att utföra konkret samarbete med våra kunder.

LET'S KCP CONCRETE PUMPS

0
Certificate of compliance (PDF)