YRITYS


Fax: 02 4692203

Myynti, varaosat ja huolto:
Heikki Laaksonen
Puhelin: 044 0846567

Myynti ja markkinointi:
Niko Andersson
Puhelin: 040 9008019

Oy KCP Skandinavia Ab
Kivirinnantie 3
20320 Turku
Finland

Yritys

Oy KCP Scandinavia Ab on virallinen KCP betonipumppujen maahantuoja Skandinavian ja Baltian alueella. Sijaitsemme Turussa.

KCP Concrete Pump Co Ltd on betonipumppujen johtava valmistaja Etelä Koreassa. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja ensituotantoon kuului puomikoot 25-70m. Yli 80% KCP tuotteista on ulkomaanvientiä ympäri maailman. Loppuosa on Etelä Korean kotimaankauppaa. KCP betonipumput valmistetaan Skandinavialaisesta WELDOX ja RUUKKI luokitellusta laatuteräksestä. Oy KCP Scandinavia Ab:n betonipumppujen kokoonpano tehdään Suomessa. Pystymme asentamaan KCP betonipumput (päälirakenteet) minkä tahansa valmistajan alustalle. KCP betonipumput ovat yksinkertaisuudessaa parhaita toiminnaltaan ilman epäilyksiä! KCP Cocrete Pump Co Ltd valmistaa tuotteensa noudattaen uusinta ja parasta teknologiaa ja siksi KCP betonipumput ovat kysyttyjä ympäri maailman. Laajan kokemuksen ja yksilöllisen suunnittelun vuoksi KCP betonipumppujen määrä kasvaa laajalti koko ajan. Nykyisin KCP valmistaa betonipumppuja puomeilla 24-65m. Vain KCP voi luoda 65 metrisen!

KCP Concrete Pump Co Ltd:llä on CE ja ISO sertifikaatit ja KCP pumpuilla on yhden vuoden takuu ensirekisteröinnistä alkaen.

Oy KCP Scandinavia Ab asentaa KCP pumput Suomessa suurimmaksi osaksi Scanian alustoille, mutta pumput on mahdollista asentaa myös asiakkaan toiveiden mukaan asiakkaan haluamalle alustalle.

Tarjoamme myös asiakkaillemme muita betonipumppaustarvikkeita, kuten betonilattia sirotetta.

Myyntivalttimme on kokenut vaakaavarainen maahantuonti, nopea huolto, edullinen varaosahinnoittelu ja halumme tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa!

LET'S KCP CONCRETE PUMPS

0
Certificate of compliance (PDF)